Munkatársaink

Egyedülálló. Két kutya lelkes gazdája
Gyermek kora óta sportol.
Kerékpározik, fut, fallabdázik.
Alapítója az Óbudai Kõrókák sport egyesültnek.
Szabadidejében, ha teheti motorozik.
Kedvence a Hungaroring.
Lelkes kutyatartó. Jelenleg egy Sarplaninac és a border collie gazdája.
Végzettsége: Számítástechnika, programozó.


Évekig más területen dolgozott, hiradástechnika, számítástechnika és egyéb vállalkozások. Gyermekkori barátok László Bencével és látván a Cardio Controlban végzett elhivatott munkát, úgy érezte, hogy ez õt is érdekli és szeretné magát új területen kipróbálni. A gondolat megszületése óta lelkesen tanulmányozza a laborban végzett tudományos munkát. Nem túl gyakori nevét onnan kapta, hogy Apukája Szudánból származik. Ide jött tanulni és számos tudományos fokozat megszerzése után itt is maradt Magyarországon. Anyukája Magyar. Jelenleg a TriatLine Sport bolt vezetõje, de amikor csak szükséges, szívesen segít a Cardio Control munkájában is.

Férjezett, egy gyermek édesanyja.

Gyermek kora óta sportol. Kosárlabdázással kezdte, majd röplabdázott, atletizált, úszott, triatlonozott. Mindig is az élete része volt a sportolás. Az középiskolában kezdett eredményes triatlonista lenni. Először a válogatottság sikerült neki, majd a távok növelésével megérkezett az első magyar bajnoki cím, később az Európa Bajnoki, majd a világbajnoki cím is.

Egyetemi évei alatt is keményen edzett, ekkor jöttek a legnagyobb eredmények, a Hawaii Ironman Világbajnokságra való kijutás PRO kategóriában, 2005, 2006-os évben. Zsinórban a 7 nagyatádi, Magyar bajnoki cím, a Duathlon Európa Bajnoki cím csapatban. Csapat Magyar Bajnoki cím, Duathlon magyar bajnoki cím és hosszú küzdelem után a Triatlon féltávú Országos Bajnoki cím is sikerült.

Nemzetközi Ironmanen második helyezésig jutott ( Lankawi ) . DE tarsolyában van több top 10-es eredmény is PRO kategóriában.

Végzettsége: Állatorvos

A PRO athlon egyik alapítója, majd a Vasemberek Klubjának alapítója és mai napig elnöke. A TriatLine Kft alapítója és 50%-os tulajdonosa.

Mindig is érdekelte az élettan. Végzettségéből adódóan a sportot is tudományos szemmel szeri figyelni, megtervezni és ellenőrizni. Hitvallása, hogy kevés szabadidővel is lehet eredményt elérni, ha az ember okosan edz. Férjével , László Bencével együtt dolgozik a Cardio Controllban.

Tanítványainak igyekszik átadni a tudományos életben szerzett ismeret anyagot és tapasztalatokat.

László Bence, nős, két gyermek apja.

Gyermek kora óta sportol. Kipróbálta már a hegymászást, barlangászást, falmászást, testépítést, kerékpározást, atlétikát, triatlont. Mindig is érdekelték a legújabb edzésmódszerek és az ember, aki a teljesítmények mögött van. Hobbija és hivatása az élettan tanulmányozása.

Végzettsége: Kerékpár szakedző, testnevelő tanár, gyógytornász ( 4 félév) , sportmasszőr, ipari alpinista

Alapítója a Kőrókák sport egyesültnek. Részt vett az amatőr kerékpáros kupa kitalálásában és megalkotásában. A TriatLine Kft létrehozója, alapítója és ügyvezető igazgatója. dr. Harsányi Zsuzsanna triatlonista edzője és felkészítője. 2 BigMan triatlon világbajnoki címet, egy PRO kategóriás Lanzarot-i Ironman 5. helyet tudhat magáénak. Több amatőr sportoló edzője és mentora.

Jelenleg a Cardio Sport Control üzemeltetője. A TriatLine kft ügyvezetője és a Vasemberek Klubja triatlon egyesület egyik edzője. Szenvedélye a kutatás, az sportélettan. Szereti szakmai alapokra helyezni az edzéstervezést. Szereti a legújabb sportélettani módszereket kipróbálni , majd alkalmazni a tanítványainál és mindenkinél, aki felkéri erre. Hitvallása szerint a mai világban csak okosan lehet nagy eredményeket elérni.

Go to top