Miért alakultunk meg?
Vállalkozni szeretnénk egy olyan szférában, amelyben az üzleti szempontok mellett komoly szerepet kap a hozzáadott érték fogalma és az emberközpontúság. Feladatunk az egészségmegőrzés és a minél szélesebb körű preventív szolgáltatások biztosítása.
Miért fontos egy ehhez hasonló vizsgálatsorozat?
Mert korunk embertípusára a szélsőséges aktivitás és inaktivitás jellemző. Szinte mindenki ülőmunkát végez, autóban ülve közlekedik, és az életterét is kényelmesen rendezi be. A kor mozgáskultúrájából fakadóan viszont „extrém” sportokat űz, például intenzíven aerobikozik és keményen súlyzózik. Nagy a kontraszt, de általában nincs megfelelő kontroll, sem orvosi háttér.
Kinek ajánljuk?
Mindenkinek, aki fontosnak tartja saját szervezete élettani, biokémiai és biomechanikai paramétereinek a megértését, illetve optimális terhelhetőségét.
Ki a célközönségünk?
Élsportolók, versenyszerűen sportolók, fitneszezők, bármilyen mozgásprogramban résztvevők, műtét előtt állók, cégek menedzser szűrését igénybe vevők és mindenki, aki ismerni szeretné saját szervezetének a határait, illetve terhelhetőségét.
Miben nyújtunk mást, többet?
Nem csak diagnosztizálunk, hanem a megfelelő szakemberhez irányítunk bármilyen probléma vagy akár problémamentesség esetén is (pl. személyi edző, táplálkozási tanácsadó). Ezen kívül exkluzív környezetet biztosítunk vendégeink számára egy olyan helyen, ahol a sport és az egészség fogalma nagyon fontos szerepet játszik.
Mi az ars poeticánk?
Ismerd meg korlátaidat, és menj el a szakadék széléig minden nap, de ne tovább!

Kiemelten fontosnak tartjuk és ajánljuk vizsgálatunkat az alábbi személyeknek:
Élsportolóknak és hivatásos versenyzőknek - MIÉRT?
• mert a profi sport alapja a terhelhetőség mértékének ismerete;
• mert fontos a sportolók felkészülési ciklusainak tervezésekor;
• mert szükségszerű a sportforma , illetve a túledzettség diagnosztizálásában;
• mert a vizsgálat segítségével nyomon követhető és mérhető az elvégzett edzésmunka.
Szabadidős, sporttevékenységet végzőknek - MIÉRT?
• mert mindenféle mozgás kockázatokkal jár, és a rendszeres orvosi kontrol segítségével biztonságosabban végezhetjük az általunk választott tevékenységet.
Komoly orvosi beavatkozás előtt állók részére - MIÉRT?
• mert nem csak az egészségesekre gondolunk, hanem célunk - a prevenció mellett - a rehabilitáció, illetve a gyógyuláshoz szükséges feltételek biztosítása is.
Fitneszezőknek és testépítőknek - MIÉRT?
• mert a fitnesz és a testépítés alapja a testkompozíció kialakítása, illetve folyamatos fejlesztése, tehát e sportágak sajátossága az izom és zsírarány százalékos arányának ismerete;
• mert az egyedi és aktuális fitnesz célok, például a zsírégetés vagy a tömegnövelés megvalósításához különböző pulzus-célzónákban végzett edzésmódszerekre van szükség;
• mert a fitneszterembe járó, viszont jelentéktelen/elhanyagolható sportmúlttal rendelkező emberek szív- és érrendszeri kockázatait csökkenthetjük a minimumra.